Новости кинотеатра Довженко

2 сентября 2016

19 серпня  в кіноконцертному залі ім. О. Довженка відбулось кіно-свято – «Урочисте нагородження переможців Кубку Анатолія Єрмака бойового мистецтва «Спас», та Презентація програми Фестивалю «Не шукай Спас на чужині».

29 августа 2016

7.09 об 11 00 у малому залі: Прес – конференція з творчою групою – авторами фільму «Жива Ватра»(режисер Остап Костюк).

7.09 о 12 00 у великій залі: Показ фільму «Жива Ватра».

8.09 о 15 30 у малому залі: Прес – конференція з майстрами українського кіно (Н. Сумська, С. Тримбач, м. Київ) на тему «Українське кіно. Вчора, сьогодні, завтра.»

8.09 о 17 00 у великій залі: Урочисте відкриття кінофестивалю вітчизняного кіно «Запорізька сінерама – 2016».

Показ х/ф «Білий птах з чорною ознакою».

8.09 о 19 30 у фойє: Спілкування гостей фестивалю з глядачами про вітчизняний кінематограф (Н. Сумська, С. Тримбач м. Київ).

9.09 о 16 30 у малому залі: Прес – конференція з творчими групами – авторами фільмів «Зима у вогні», альманаху документальних фільмів «Український експеримент» (режисер Ілля Гіадштейн)

9.09 о 18 00 у великій залі: Творча зустріч з гостями фестивалю. Показ фільму  «Зима у вогні».

9.09 о 20 00 у фойє: Творче спілкування гостей фестивалю з глядачами.

9.09 о 22 00 у великій залі: Відкритий нічний показ конкурсних робіт «Молодого кіно» для глядачів та журі. Глядацьке голосування на Приз глядацьких симпатій. Показ одного з фільмів альманаху документальних фільмів «Український експеримент»

10.09 о 14 30 у великій залі: Закриття кінофестивалю вітчизняного кіно «Запорізька сінерама – 2016».

Урочисте нагородження переможців конкурсу «Молоде кіно».  Показ кращих фільмів конкурсної частини фестивалю.

10.09 о 16 00 на катері: Екскурсія для учасників «Молодого кіно» Дніпром. Прес – конференція з членами журі конкурсної частини фестивалю «Молоде кіно».  Майстер – класи. Спілкування. Жива музика. Фуршет.

Склад журі конкурсної програми

Голова журі: Наталя Сумська – Народна артистка України.

Члени журі:

Ігор Гармаш – директор Департаменту культури та туризму Запорізької міської ради,

Віктор Гончаров – Заслужений артист України,

Віктор Попов – режисер обласного академічного музично-драматичного театру ім. Магара,

Сергій Андрієнко – кіно та телережисер.

Грошова премія

Кращий фільм отримає грошову премію від Управління культури Запорізької міської ради у розмірі 10 000 грн.

28 июля 2016

Ти молодий, амбіційний та креативний творець кіно, відео- кліпів, … ? Тоді приймай участь в нашому кінофестивалі “Молоде  кіно”!

Вже 17 років проводиться “Запорізька Сінерама”, в рамках якого шість років проводиться кінофестиваль “Молоде  кіно”.  Кожного року кількість та географія учасників фестивалю постійно збільшується та росте якість робіт молодих режисерів.

Докладніше про фестиваль та про участь у ньому читайте в розділі Сінерама 2016

ГРАФІК КІНОФЕСТИВАЛЮ

5 – 7 вересня - кінопокази визначних українських фільмів XX сторіччя, покази та прем’єри нових фільмів, зустрічі зі знімальними групами. (слідкуйте за стрічкою новин на сайті для отримання докладнішої інформації).

8 вересня - урочисте відкриття кінофестивалю, червона доріжка, прес-конференція, перегляд фільму “Крим, як це було”, зустріч з творчою групою.

9 вересня – показ фестивального повнометражного фільму, творчі зустрічі, прес-конференція.

21:00 – відкритий нічний показ конкурсних робіт «Молодого кіно» для глядачів та журі, глядацьке голосування на приз глядацьких симпатій. Жива музика та фудзона  в фойє.

10 вересня – Закриття фестивалю - прогулянка на катері навколо острова Хортиця для учасників та членів журі (спілкування, майстер класи, жива музика, фуршет, оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців).

9 июля 2016

По техническим причинам сегодня, 09.07.16 Большой зал кинотеатра не работает.

Приносим свои извинения за неудобства.

30 июня 2016

22 июня в киноконцертном зале им. А. Довженко   открылся Международный фестиваль короткометражных фильмов о еде. В фойе кинотеатра перед началом сеанса звучала модная музыка, конкурсы с подарками от спонсоров, настольные игры, и конечно же разнообразная еда от Food –  партнеров фестиваля.

22 июня 2016

19 червня в рамках заходів з метою вшанування подій Першої світової війни за участі Бельгійського автобронедивізіону в Україні в 1916 – 1918 роках за підтримки міністерства інформаційної політики України в кіноконцертному залі ім. О. Довженка відбулась прес-конференція Посла Бельгії в Україні. Після прес-конференції у великій залі був показ фільму бельгійського режисера Яна Бюльтила «Cafard» та фотовиставка.

19 июня 2016

14, 15 и 17 червня  у кіноконцертному залі ім. О. Довженка до дня сталої енергії пройшов кінофестиваль «Енергію розумно споживаймо». На зустріч з «добрим світлом» прийшли діти з літніх таборів з яскравими малюнками. Кращі роботи були відзначені нагородою – запрошенням  на перегляд мультфільму.

2 июня 2016

31 мая в киноконцертном зале им. А. Довженко состоялся городской праздник ко Дню защиты детей, на котором поздравил детей с праздником городской голова В.В.Буряк и вручил 13 ребятам паспорта, а именинникам подарки. После праздничного концерта детям был показан мультфильм.

2 июня 2016

30 мая в киноконцертном зале им. А. Довженко совместно с областным фондом милосердия прошел праздник для детей – инвалидов, детей из многодетных семей, посвященный Дню защиты детей. На празднике звучали песни, игры, поздравления Дети посмотрели мультфильм и получили подарки.

31 мая 2016

27 мая в киноконцертном зале им. А. Довженко открылся фестиваль искусства кино для детей и подростков «Чилдрен Кинофест», который проходит с 27 мая по 5 июня в 17 городах Украины. В рамках международного конкурса будут показаны семь европейских фильмов для юной аудитории. Победитель выбирается путем прямого зрительского голосования.

31 мая 2016

24 мая в киноконцертном зале им. А. Довженко  прошел кино-праздник для детей Вознесеновского района, посвященный Дню защиты детей. Школьников поздравил начальник территориального отдела образования, молодежи и спорта Вознесеновского  района Иваниченко Денис Константинович. В празднике приняли участие  творческие коллективы города.

23 мая 2016

11 мая в Киноконцертном зале  им. А. Довженко прошел праздничный киноконцерт, посвященный Дню Матери и Семьи.

В празднике принимали участие  артисты, творческие  коллективы города.

9 мая 2016

Мужеству, доблести, отваге и героизму воина - освободителя, светлой памяти погибших за Родину – посвящается!

9 мая в киноконцертном зале им. А. Довженко прошел торжественный киноконцерт, посвященный  Дню Победы над нацистами.

В концерте приняли участие творческие коллективы и артисты  города.

Праздник продолжился традиционным балом для ветеранов. 

javascript:void(0)

9 мая 2016

Уже стало доброй традицией к светлому и радостному празднику Дню Победы проводить в киноконцертном зале им. Довженко кинофестивали.  В этом году ветеранам были предложены фильмы с участием замечательного  человека,  актера, сценариста, режиссера Леонида Федоровича Быкова - «Алешкина любовь», «Разведчики» и «На семи ветрах».

С праздником Победы ветеранов  поздравили запорожские артисты - автор исполнитель Павел Донец и Елена Лебедева.

20 апреля 2016

13 апреля в киноконцертном зале им. А. Довженко Совет ветеранов Запорожской областной организации национального Союза журналистов Украины традиционно собирал запорожцев на благотворительный вечер в пользу ветеранов АТО, ветеранов журналистики, ветеранов труда.

Зрители встретились с любимыми артистами, с настоящими и будущими звездами, а так же их ожидали море положительных эмоций и сюрпризов.

 

15 марта 2016

До 202 річниці з дня народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка у кіноконцертному залі ім. О. Довженка пройшла кіно-акція для школярів: «Заповіт Тараса Шевченка». Діти подивились другу частину 12-ти серійного фільму "Тарас Шевченко. Заповіт" «Мені тринадцятий минало».

15 марта 2016

02.03.16р. в кіноконцертному залі ім. О. Довженка відбувся великий концерт запорізького співака-композитора А. Сердюка, який привітав всіх жінок міста зі святом 8 березня. В шоу-концерті прозвучали кращі ліричні пісні з  альбому «Не залишай мене, любове!».

26 февраля 2016

До цього унікального свята в ККЗ ім. Довженка в малій залі для школярів відбулася кіно-зустріч з людиною, яка несе в народ радість спілкування нашою рідною співучою українською мовою, відомий запорізький письменник Олександр Виженко, якого ми всі знаємо як веселого та щирого казкаря Санька Сито.

26 февраля 2016

В соответствии с Указом Президента Украины от 11 февраля   2004 года 15 февраля в Украине отмечается как День чествования участников боевых действий на территории других государств.

20 февраля в малом  зале кинотеатра им. А. Довженко прошла кино-акция, посвященная 27-й годовщине вывода войск из Афганистана. На акции присутствовали афганцы-ветераны. Для них выступили артисты художественной самодеятельности, после чего был показан художественный фильм.

24 февраля 2016

12 лютого у кіноконцертному залі ім. О. Довженка спільно з департаментом освіти, науки, молоді та спорту до Дня закоханих відбулась Кіно-вечірка для молоді міста «Свято закоханих сердець».

 Предыдущая  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Следующая