Запорізька Сінерама 2016

28 июля 2016

Ти молодий, амбіційний та креативний творець кіно, відео- кліпів, … ? Тоді приймай участь в нашому кінофестивалі “Молоде  кіно”!

Вже 17 років проводиться “Запорізька Сінерама”, в рамках якого шість років проводиться кінофестиваль “Молоде  кіно”.  Кожного року кількість та географія учасників фестивалю постійно збільшується та росте якість робіт молодих режисерів.

Докладніше про фестиваль та про участь у ньому читайте в розділі Сінерама 2016

ГРАФІК КІНОФЕСТИВАЛЮ

5 – 7 вересня - кінопокази визначних українських фільмів XX сторіччя, покази та прем’єри нових фільмів, зустрічі зі знімальними групами. (слідкуйте за стрічкою новин на сайті для отримання докладнішої інформації).

8 вересня - урочисте відкриття кінофестивалю, червона доріжка, прес-конференція, перегляд фільму “Крим, як це було”, зустріч з творчою групою.

9 вересня – показ фестивального повнометражного фільму, творчі зустрічі, прес-конференція.

21:00 – відкритий нічний показ конкурсних робіт «Молодого кіно» для глядачів та журі, глядацьке голосування на приз глядацьких симпатій. Жива музика та фудзона  в фойє.

10 вересня – Закриття фестивалю - прогулянка на катері навколо острова Хортиця для учасників та членів журі (спілкування, майстер класи, жива музика, фуршет, оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців).